Vi leverer tillid, service og bæredygtige løsninger

Alt i el-arbejde

El-arbejde kommer du ikke uden om. Før eller siden er der brug for at ændre på boligens, firmaets eller boligforeningens el-installationer, ligesom der altid er el-arbejde, som skal udføres i forbindelse med nybyggeri. I alle disse situationer kan TA Elteknik hjælpe. Vi udfører alle former for el-arbejde for både firmaer, landbrug, industrivirksomheder, boligforeninger og byggefirmaer. Læs mere her om, hvad vi kan tilbyde og hvordan i kan hjælpe netop dig.

Ingen kan leve uden elektricitet. Men lige så god en tjener, elektriciteten er, lige så farlig en fjende er den, hvis el-installationerne ikke er udført korrekt. Skal du have den fornødne tryghed omkring el-arbejdet, kræver det en erfaren fagmand, der har et grundigt kendskab til alle former fra el-arbejde lige fra etablering af nye lampesteder i private hjem over opsætning af elektriske installationer i landbrug og erhverv og til programmering og tilpasning af PLC-styring og tilslutning af elektriske maskiner i industrien.

Det er her TA Elteknik kommer ind i billedet.

Vi giver gerne et GRATIS tilbud

  El-arbejde i landbruget handler også om at energioptimere

  Landbruget er i dag endnu mere afhængig af elektricitet end nogensinde. Staldene styres af elektroniske installationer og de fleste maskiner i stalden kører på strøm. Det gælder både foderanlæg, malkeanlæg, ventilation og udmugning.

  Oftest kan der spares mange penge på el-regningen i landbruget, ved at energioptimere el-installationerne, så f.eks. restvarmen fra mælkekølingsanlægget anvendes til opvarmning af det brugsvand, der er installeret i malkerummet. På samme måde kan restvarmen fra ventilationsanlægget anvendes til opvarmning andre steder på gården.

  Oftest er der også store besparelser at hente, ved at gå over til moderne LED-belysning, frem for ældre, mere strømslugende typer. Også mange ældre elektriske motorer og andre el-installationer kan med fordel udskiftes og hurtigt tjene sig hjem i form af besparelser på el-forbruget.

  Uanset om du ønsker at spare på gårdens strømforbrug eller har brug for at få installeret eller udskiftet eksisterende el-installationer og inventar, kan TA Elteknik hjælpe. Vi har stor erfaring med netop landbrugsinstallationer og kan derfor også hurtigt fejlfinde og reparere jeres installationer.

  Brug for hjælp til jeres el-installationer i kontor og produktion

  Uanset om jeres firma udelukkende kun består af en række kontorer, eller I har egen produktion eller forarbejdning eller måske er en industrivirksomhed, kan vi hjælpe med jeres el-installationer.

  Således har vi stor erfaring med :

  • opsætning af procesudsugningsanlæg tilpasset netop jeres branche
  • programmering, tilslutning og reparation af PLC-styring i industri og produktion
  • tilslutning, fejlsøgning og reparation af el-installationer i produktion og industri
  • etablering af el- og datainstallationer i kontor, industri og produktion
  • alle former for forefaldende el-arbejde i industri, produktion og kontor

  Så uanset hvilken form for el-arbejde I har brug for i jeres firma, kan vi være behjælpelige.

  Vi kan være boligforeningens elektriker

  I de fleste boligforeninger er der en række forefaldende elektriker-opgaver, som vi kan varetage. Med en fast serviceaftale kan vi sikre, at I altid har velfungerende el-installationer og at der aldrig er noget af belysningen eller andre installationer på fællesarealerne, som ikke virker.

  Vi kan også vedligeholde og fejlfinde f.eks. jeres dørtelefon-anlæg, ventilationsløsninger, varmepumper og hvidevare-installationer som f.eks. vaskemaskinerne i vaskekælderen etc.

  Med en fast aftale har I også mulighed for at tilkøbe tilkald af os til akutte opgaver uden for normal arbejdstid. Det øger trygheden hos beboerne, ligesom en hurtig indsats fra os kan spare jeres boligforening for mange penge til udbedring af akut opståede skader.

  El-arbejde i nybyggeri

  Står du som bygherre eller entreprenør og har brug for en erfaren elektriker til udførelse af el-arbejdet i råhuset, er vi de helt rigtige at tage fat i. Vi har udført de grundlæggende el-installationer i et utal af byggerier, uanset om der er tale om almindelig beboelse, firma-, landbrug- eller bygning af industri- og produktionsbygninger.

  Vi kan også rulle det fornødne datanetværk ud i forbindelse med el-arbejdet, så I får et færdigt byggeri med moderne el-installationer og it-infrastruktur fra starten.

  Kontakt os nu!

  Så uanset om du har brug for vores hjælp til nyinstallationer, vedligehold eller reparation og uanset om der er tale om landbrug, produktion, kontor eller industri, kan TA Elteknik hjælpe. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, giv os et ring eller send os en mail. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning på netop jeres el-arbejde.

  Vi har et stærkt team og kan derfor altid tilbyde det rette hold til den rette opgave!