Vi leverer tillid, service og bæredygtige løsninger

Ventilation til alle formål

Uanset om du har brug for en ventilationsløsning til jeres værksted, produktion, landbrug eller butik, kan TA Elteknik levere en energioptimeret og effektiv løsning. Vi har stor erfaring med opsætning af ventilation inden for mange forskellige brancher og har særlige løsninger til bl.a. landbrug, automekanikere og autolakerere.

God og effektiv ventilation skaber grundlaget for et godt og sundt indeklima. Det gælder, uanset om der er tale om proces- eller komfortventilation. Med procesudsugning kan giftige dampe og gasser effektivt fjernes fra arbejdsområdet og komfortventilationen sørger for, at mennesker, fødevarer og husdyr har et behageligt miljø at opholde sig i.

Specialløsninger til produktion og bearbejdning

Hos TA Elteknik tilbyder vi en række specialløsninger, der er nøje tilpasset industri, produktion og håndværk. Vi kan levere både proces- og komfortventilation, der er særligt tilpasset f.eks. autoværksteder, autolakeringsvirksomheder og produktionslinjer i industrien.

Derved kan vi effektivt bortskaffe skadelige stoffer, gasser og dampe fra indeklimaet. Samtidig kan vi sikre frisk luft og behagelig arbejdstemperatur for de ansatte, uanset om de står ved et samlebånd, foretager TIG- eller andre former for svejsning i et smedeværksted eller reparerer biler på et autoværksted.

Vi giver gerne et GRATIS tilbud

  Ventilation til landbruget

  I landbruget spiller effektiv ventilation en vigtig rolle hos såvel husdyrbrug som ved korrekt opbevaring af afgrøder.

  En svinestald uden korrekt ventilation og temperaturregulering giver hurtig årsag til unødige sygdomstilfælde i besætningen. Samtidig kan et kornlager uden mulighed for at tørre eller lufte kornet, nemt ende med at forringe holdbarheden af den afgrøde, der opbevares.

  Ventilation og køleteknik til butikker

  Skal madvarer som frugt og kød opbevares korrekt, skal temperaturen holdes på et konstant lavt niveau. Samtidig skal butikken have et godt ventilationsanlæg, der gør det behageligt for både kunder og medarbejdere at opholde sig i den.

  TA Elteknik kan levere energioptimerede køle- og ventilationsløsninger, der effektivt udnytter restvarmen til enten opvarmning af butikken eller brugsvandet til rengøringen. Det sparer både penge på varmeregningen og sikrer jer, at I undgår at smide for mange frugter, grønsager og kødvarer ud.

  Ventilation til nybyggeri

  TA Elteknik kan også stå for ventilationsarbejdet i nybyggeri. Vi kan levere effektive løsninger til både enfamiliehuse, etagebyggeri, kontorer og industri. Vi kan levere både til private, institutioner, boligforeninger og firmaer.

  Arbejdet planlægges i samarbejde med bygherren eller den ansvarlige entreprenør eller håndværker på byggeprojektet, så installationen af ventilationen kan indpasses mest optimalt i byggeprojektet. Derved undgås der ventetid, så det bliver nemmere at overholde byggeprojektets tidsplan.

  Energioptimerede ventilationsløsninger

  Hos TA Elteknik er miljøet i fokus. Derfor er alle de ventilationsløsninger vi leverer både energivenlige og – hvor det er muligt – energioptimerede. Derved udnyttes ressourcerne bedst muligt og vores kunder opnår en kontant besparelse på deres energiforbrug, samtidig med at de får et bedre indeklima.

  Vedligehold af ventilationsløsninger

  Med en fast vedligeholdelsesaftale på jeres ventilationsløsning, er I bedre sikret mod pludselige, uventede og altid ubelejlige nedbrud, der kan ende med at resultere i dyre ekstraudgifter. F.eks. fordi I må standse arbejdet eller kassere fødevarer eller de råvarer, I opbevarer.

  Vi kan indgå vedligeholdelsesaftaler på både de ventilationsanlæg, vi selv har sat op og anlæg, der er opsat af andre. Efter aftalens indgåelse kommer vi på regelmæssige besøg, hvor vi gennemgår og servicerer anlægget, samt udskifter nødvendige dele, så I undgår nedbrud.

  Ved akutte nedbrud kan I også sikre jer hurtig udrykning, ved at indgå en separat aftale om dette.

  Alt i ventilation

  Ingen ventilationsopgave er for lille og inden er for stor. Så uanset om du ønsker en varmepumpe opsat i privaten, har brug for ventilation og køling i din butik, produktion eller bedrift, eller der skal opsættes komplette ventilationsanlæg i et nybyggeri, kan TA Elteknik hjælpe.

  Kontakt os i dag via mail, telefon eller den kontaktformular, du finder her på siden. Så kan vi aftale nærmere om, hvornår vi skal komme ud og se på jeres ventilationsløsning.

  Vi har et stærkt team og kan derfor altid tilbyde det rette hold til den rette opgave!